не ми хареса...

Анатолий Волчо
Не ми хареса тоя «мирис»
На който въвонил се цял.
Ала отде той, веч не диря –
Смирен приемам своя дял.

Смирено ставам, шетам, лягам
Смирено спя, не спя смирено.
Дори смирено обзалагам
Че съм смирен си прекалено.