Хай буде нiх-ово все, чи шо лi

Плачущий Паяц
Хай буде ніх-ово все, чи шо лі?
Хай самі всі сповзаються в кровать,
А якщо мало мєста-хай стоять
Десь поруч геть засмучені і голі,
Й чекають черги щоби пострибать
І погойдаться на твоїй гондолі.

\26.04.14.© Плачущий Паяц