Къадарунт

Салим Герейбеков
Савлал берхIи бакIале,
Шинил марка бергъосбес,
Савлал ну айзунхIале,
ВехIирхьус сарим лукIес.

АхIял дяхIни бугьале,
Хъу жеголе гьардикIур,
Къадарунтис лукIале,
Сарим дия балбиркур.

Леби къадарунтлара,
ЦIакьле хъярхъил адамле,
ХихукIан угьалера,
Кумек биранте хъямле.

Аллагьли гибил багьри,
Бузахъулевус нунра,
ХIулбукIуле гьар бари.
БучIа эш сарим чунра.