На Украине

Валентина Яроцкая
           Младшей  сестре Раечке

Взяли  садибу квіти у  кільце,
тюльпани в килим розгортає квітень,
а в Україні в час квітучий цей
народ завчасно лиха не помітив...

Фото Дудченко И.В. Тюльпаны  цветут...