Не той, як м ты бы раней...

Анастасия Хатько
Не той, якім ты быў раней,
І я даўно ўжо не тая,
Чаму цяпер цябе назад
Так, як заўжды, я не чакаю.

Не тыя думкі, як раней,
Не тыя позіркі, спатканні,
І сэрца ўсе баліць мацней
Ад неабдумных абяцанняў