Прив! тання з! святом Перемоги для ветеран! в ВВВ

Сергей Усенко 2
Шановні наші ветерани,
Ми дуже дякуємо Вам.
За те, що Ви звільнили Україну,
І в час великої війни, вона не впала на коліна.

Ви збудували нам державу
В якій ми зараз живемо.
Ви захищали Батьківщину,
Коли було у світі зло.

Тоді лиш завдяки всім Вам,
З руїн піднялась Україна.
Розквітла наче квітка на весні,
І посміхнулась, як дівчина.

Ми Вас вітаємо усіх,
Зі святом Перемоги.
Й бажаєм в Вашому житті
Щасливої дороги.

Хай горе й біда,
Оминають завжди.
А радості море безкрає,
Хай доля всміхається кожну мить,
І усмішка ніколи не згасає.