Над небом

Варя Майер
Надія не вмирає після першого сексу.
Надія не холоне,
Як твій улюблений чай.
Твоє кохання, наче мистецтво.
Як я.
Коли догорає остання свіча.
Коли я на березі дикого моря,
Малюю, як дурень,яскраві квітки.
Ти палиш тонкі сигарети
І з горя,
Чекаєш тієї бридкої весни.
Ти посміхаєшся,
Неначе тебе душать.
Волаєш,
Як скажена псина.
Навіщо ж мене знову мучиш?
Моя диявольська дитино.
Хоча, холодними жоржинами,
Я не врятую твоїх дивних снів.
Давай зімкнемось з ліжком спинами,
Заплющив очі?
І ніяких слів.
Надія вмирає останньою,
Після страсних поцілунків.
Під небом.
Надія вмирає останньою,
Після солодкого сонця
Над степом.