Небо

Павленко Оксана
Клаптики сірого неба
Бачить обмежений зір.
Більше, говориш, не треба?
Нащо тягнутись до зір?
Зорі належати можуть
Людям – тобі і мені!
Ні, це тебе не тривожить,
Бачиш їх тільки в вікні.
Клаптики сірого неба...
Знаєш, воно голубе.
Шкода, тобі це не треба,
Це не хвилює тебе.


2002 р.