***

Павленко Оксана
Усе здавалось просто, як ніколи –
Летіли крила проти всіх вітрів,
А ти не розгортав, бо думав – кволі.
Не міг? Боявся? Просто не хотів?
Тепер усе позаду – тільки небо
І ти його не зрадиш більше, ні,
Бо крила нагадають знов про себе
Я це пережила, повір мені...
17.05.2010