Краплинка весни

Павленко Оксана
Цвіт запізнілий – зоряна казка
Серед зелених долонь засвітивсь:
–Я випадково, вибач, будь ласка,
Так поспішав, поспішав...запізнивсь...

Дивиться в душу світом дитини,
Срібний місток прокладаючи в сни...
Сонце заплутало в літні стежини
Мрію – маленьку краплину весни.
                2004