Снiжинка

Павленко Оксана
Із листка сніжинку-витинанку
Гостро хтось і впевнено майструє –
Народилась в променях світанку
Витонченістю усіх дивує.

- Просто ідеальний візерунок!
- Дійсно, досконале виконання,
- Мов зими сполоханий цілунок,
Що сріблясте розбудив світання!

Хоч несправжня, та така чудова!
Як не любуватись можна нею!
Обірвала тінь легка розмову,
Що була колись її душею.
                2004