Павутинки

Павленко Оксана
Заплуталися павутинки долі...
Розплутувати боязко, чомусь,
Так само небо підпира тополя,
Листок співає, ледве доторкнусь.

Так само розчиняються у тиші
Патьоки намальовані дощу,
Вогонь шепоче, так як і раніше:
„Втікай скоріше, бо не відпущу”.

Заплуталися павутинки долі...
Нічого не змінилось більше, ні.
Які ж ключі дібрать, які паролі,
Щоб їх тепер розплутати мені?
                2004