Кахай мяне

Чабарок
Кахай мяне, кахай -
да забыцця, да згубы.
Хай будзе сведкам гай,
як ты кахаеш, любы.

Як плешчацца святло,
струменіць праз ялінкі
і поўніцца цяплом
душа тваёй Галінкі.

Твая, твая навек -
да забыцця, да згубы.
Слязой сцячэ з павейк
маё каханне, любы.