крос

Преподобная Настя
все, що я маю бачити - це
танок твоїх хребців,
тремтіння серця,
суглоби в динаміці,
тихіше миші,
мерця тихіше,
як можеш одна лише,
ти біжиш.
уважно слухаю -
дихаєш, збиваєш віхи,
твої рухи 
є моїм лихом