Сонячний зайчик

Павленко Оксана
Малесенький сонячний зайчик,
А скільки у ньому тепла!
Мабуть, заблукав побігайчик –
Його у пітьмі я знайшла.

Він думав: його не захочу
Помітить у сутінках днів,
У душу проник через очі
І бачить її він навчив.

Малесенький сонячний зайчик...
У кого ж люстерко в руці?
Вже в сутінках знов побігайчик...
Сльозинка блищить на щоці.


2003