Калинова ягода втрати

Павленко Оксана
Калинова ягода втрати
Скотилась сльозою – нема…
Навіщо гукати, чекати?
Так вирішила ти сама.
Калинова ягода втрати…
Мороз випіка гіркоту –
Солодка – навіщо втікати,
Обравши дорогу не ту?
Калинова ягода втрати…
Ось знову – обірветься? Ні?
А ти починаєш звикати
Втрачати акорди сумні.                2006