Брат на брата...

Алла Колтакова
Степ квiтучий, на долонi ,
 Поле рясне, запашне.
 Роскриває свої бронi
 - Край наш, сонечко ясне.
 
 Україна - рiдна земле.
 Краще тебе не знайти.
 Чисте, вiльне твоє небо
 -Церкви бiлi i святi.
 
 Роскриває свої бронi
 -Наша земле молода.
 Тiльки сльози у долонях
 - У неволi пропада.
 
 Заплели у тугi коси
 - її землi i народ.
 Гiркi з неба, лються сльози
-------------------------------
 - Брат на брата восстает!!!
 12 0414 год.1200