Перад пасiлкам...

Мария Хрусталёва-Перчик
Дзякую, Божа!
              Дзякую
Табе за страву ўсялякую;
Цяперашнюю й заўсёдную,
Каб не была я галоднаю.

Кланяюся й малюся;
На ўсё, што даеш мне, каруся.

У імя Айца й Сына,
І Духа Святога.
           Амінь!..