Каламбур на беларускай мове - 105

Леонид Ганчаров
Каламбур  фатографа пра  каня, конніка і коніка

Коннік на кані быў, а на КОННІКУ -
Конік. Вельмі добра ехаць  КОНІКУ.
Камерай сваёю фірмы "KОNIСA"
Зняў каня, і конніка, і КОНІКА.

***

Каламбур фотографа про  коня, всадника и кузнечика

Всадник на коне был, а на всаднике -
Кузнечик. Очень хорошо ехать кузнечику.
Камерой своей фирмы "KОNIСA"
Снял коня, и всадника, и кузнечика.