Каламбур на беларускай мове - 106

Леонид Ганчаров
Каламбур пра вясёлую сямейку і пра тое, хто што чуў і не чуў


Не чуў пра Байрана там бацька, ну, А  МАЦІ 
П'е "Amaretto" і не чула пра АМАЦІ.
Я чую мат адборны зноўку, чую БРЭХ  ТАМ -
Не захапляюцца ў той сямейцы БРЭХТАМ.
***
Каламбур о весёлой семейке и про то, кто что слышал и не слышал

Не слышал о Байроне там отец, ну, а мать
Пьёт "Amaretto" и  не слышала про Амати.
Я слышу мат отборный снова, слышу  лай там -
Не увлекаются в той семейке Брехтом.