М ЯЧИК

Павленко Оксана
Веселий є у мене м’ячик
І, знаєте, такий терплячий:
Ударю – високо стрибає,
Не плаче і не нарікає.

А ще є в мене брат Андрій,
Та він, чогось такий плаксій!
Ледь стукну – і одразу плаче.
Чого він не такий, як м’ячик ?