Сама вдома

Павленко Оксана
На роботу поспішають,
А мене – саму лишають.
Сумувати нецікаво –
Відшукаю собі справу!

До обід змайструю зранку
Надзвичайну витинанку!
І похвалять неодмінно,
Бо зроблю я все відмінно.

Шкода, ножиць щось немає!
Нащо мама їх ховає?
Відшукаю – я така,
Хоч маленька все ж метка.

Ножиці знайшла – до справи!
Працювати так цікаво…
Вже і мама на порозі
І чому ж вона в тривозі?