не така

Алена Косташ
Я скандалістів не люблю...
Преси "жовтої", ЗМІ... Тим більше
Тих, хто ширить цим світом брехню,
Спекулює на горі інших.
Хто себе за копійку продав,
Душу й тіло спалив у Геєні,
І про це зовсім не шкодував,
Жер серця, ніби грушки червлені.
Хто себе та людей не жалів,
Хто був вовком у шкурі ягниці,
Хто свій світ, як Нерон, підпалив
І у мозок пускав довгі спиці.
Я ненавижу їх неспроста.
І до хвилі, останньої миті
Не скорюся- мені чистота
Найдорожча за все на цім світі.