Я хочу крил

Елисавета Град
Я хочу крил!Дай Боже мені крила!
У мене все є,лише крил - нема!
У мене є найбільша в світі сила,-
Моя Любов...І є моя Земля!

Дай Боже крил,щоб я злетіла в небо
Й пташиним криком сильним,голосним
Я б закричала:"Все,що мені треба
Лише,щоб на усій землі був Мир!"

Єлисавета Град 02.05.2014.