Депутат в1д бога

Вова Дедуля
                ***

  Ой нудота, ой сміхота,
  Як відчинить Чортик рота,
  Туди плигне,сюди вскоче,
  Щось мурчить і щось белькоче.
 
      Та закони він пильнує,-
      Депутат від бога.
      Те зламає,те зруйнує,
      Аж упирів небога.

      В.С.     Травень 2014р.