Про д! вчину-медсестру

Сергей Усенко 2
В медсестри ще більш роботи,
Є аніж у лікаря.
І в нічну чергову зміну,
В неї є роль спікера.

Медсестра є завжди поруч,
Й за всім наглядає.
І найперша у біді,
Вона допомагає.

В медсестер нелегка праця,
Рідко хто їх ціне.
Хоча завжди поруч з хворим,
Їхня пісня лине.

Уже багато медсестер,
Я бачив у житті за весь свій час.
Але з такою доброю
Зустрівся в перший раз.

Ти найкраща в світі жінка
І найкраща медсестра.
І тому кажу відверто,
Що ти йдеш шляхом добра.