***

Ди Мэй
Не напишу більше ні рядка
ні про любов, ні про горе.
Буду як птиця - одна звисока
дивитись в твоє безкрає синє море.

Не напишу більше ні рядка
ні про тебе, ні про себе.
Хіба правда на стільки гірка,
щоб відмовитись від дарунка неба?

Не напишу більше ні рядка.
Хіба ж є сенс тобі писати?
Любов - вона ж така прудка,
вона ж нас вчить літати та чекати.

Не напишу більше ні рядка.
Може час тобі мені зізнатись?
Як скажеш так - ось моє серце та моя рука,
а як ні - то, справді, час вже нам прощатись.

3/05/14