Кохання

Николас Горецкий
Твій погляд – це щось невгамовне,
Усмішка – чарує уста,
Коли до руки доторкнешся,
То ніч проведеш вже без сну.

Даруєш палкий поцілунок,
І світ навкруги завмира,
Віддала любові дарунок,
І ключ від сердечка замка.

Обійми – то щось неймовірне,
Приємніше на світі нема,
І ніжно на вушко шепочеш,
Ти мій, я ж навіки твоя.

І щастя в повітрі панує,
Кохання – це рай на землі,
Йому ви себе віддавайте,
Цінуйте щомиті любов у душі.