***

Ди Мэй
Чого я хочу?
З тобою недоспані ночі,
лише твої сині поряд очі,
тобі віддавати своє щастя дівоче.

Хочу чого я?
Разом йти наосліп-навмання,
з тобою відбувати заслання,
і байдуже - нага чи вбрана у вбрання.

Я хочу чОго?
Простору з тобою тіснОго,
погляду твого лиш для мене значнОго
лише те, що моє - нічого чужого.

4/05/14