Сьогоднi самий кращий День

Лидия Филимонова
Сьогодні самий кращий День!
Навіть каштани свічки запалили.
Для Мами не шкода пісень -
Зірка на небі народилась!

Нехай лунають від душі слова,
В піснях я донесу подяку.
І посмішкю на твоїх вустах,
Промінням сяяли світанки.

Пробач Матусю дорога!
Нехай від щастя скотиться сльоза.
Твоя дорога не легка була,
Але ти вірила в найкраще.

Мамо ріднесенька моя!
Ти Ангел мій, моя душа!
Бажання жить ти донесла!
Серце твоє - життя краса!

02.05.14 г.