Падсвядома

Карина Нес
                ***
Падкралася нягібкасць лёсу
І надыходзіць, што павінна.
Майму жыццю нясе пагрозу
Пах невысокага язміну.
Даўно ўсё вырашана зверху,
Даўно камусці ўсё вядома,
Што я ў каханне моцна веру,
Але кахаю падсвядома.