Владик Батмановаз

Мадина Рамазанова
Сифте шиир кхьидай ч!авуз
Алахъна вун заз куьмек гуз
Вакай шаир жеда лугьуз
Руьгь кутуна зак Владик

Зи шиирикай кьаз на гъалат/
Чирна вуна заз ц/ийи гафар
Дуьзиз вуна зи шиирдин хат/
Муаллим хьана вун заз Владик

Гьикьван вахт я вун заз чиз
Сагърай лугьуз к!ан я ви дидедиз
Акьул гайи ви бубадиз
Ракъинин нур Владик

Хъвер хьурай  ви гьамиш сивел
Вун рагъ хьуй и дуьняд винел
Пашман тахьуй вун и чилел
Дуьнядин экв Владик