Ти моя кохана!

Виктория Гребенюк Роженкова
Ти  неповторної  краси
Моя кохана та єдина!
Медові очі, мов з роси,
Сама мов гранена перлина!

Ти найпрекрасніша у світі,
Ти моя мрія та любов!
Троянда ти в квітучім літі,-
Лечу до тебе знов, і знов!.

Ти чарівна і незрівнянна,
Ти моє сонечко з небес;
Ти моя люба та кохана
З тобою до життя воскрес!.

Ти моє тихе-світле щастя,
Ти моя зірочка із неба,
Опора вірная в ненасті,-
Мені вже іншої не треба..

Люблю уста твої і руки,
А щира посмішка твоя
Мене зігріє в час розлуки,-
Тому, що ти навік моя !!!
05 05 2014 Р
Вікторія Р