чому ж ми стали ворогами

Курикова Наталья
Пiд синiм небом стигле жито,
 Я в Украiнi хочу жити...
Дощi збирати у долонi.
Пiснi спiвати не в полонi!

Я в котре Господа благаю,
Щоб загасив все, що палае,
Але Вiн молитов не чуе
I ворог свiт навкруг руйнуе.

Ой, люди добрi, схаменiться,
Складiте зброю, зупинiться!!!
Ми  всi колись були братами
Чому  ж ми стали ворогами?

Li.
06.05.2014