море квiтучих конвалiй

Татьяна Каминская
знов весна малювала красиву яскраву картинку,
вітерець  шепотів щось тихенько...напевно, навчав...
травень...травень...і знову букети конвалій на ринку
продавало, неначе  усміхнене сонце, дівча ...

повернутись в минуле, туди, з сьогоденних реалій
заставляв мене запах:  згадай-но скоріше...згадай
травень...
         травень... і луг — море ніжних квітучих конвалій,
де хвилясто  за ним коливався березовий гай...