подорож

Преподобная Настя
з початком літа
попереджати пожежу
завчасно,
більше не бачити світла
в їх очах,
і хіть безмежну
не бачити,
на свій страх
заправити сиві пасма
та бігти вперед необзир -
якщо й дожене колись
жаданий звір,
буду украй втомлена.
проходь, сідай, дивись -
я нарешті вдома