Зiронько моя ясная

Оксана Зоря
                Зоря О.С.
               
Зіронько, моя ясная, де ти,
Про що мрієш, що згадуєш,
Кому світиш, з якої висоти,
Чиє серце ти радуєш..?
  Приспів:
Тут без тебе сумний і темний світ
Крижаніє байдужо, наче лід
І без тебе мені не таланить
Зійди зіронько хоч на мить.
    Зійди, зіронько, з піснею до нас,
    Загадково у вечоровий час,
    Я тобі буду вітерцем весни,
    Літнім променем восени…
Ти скажи, чом далека ти така,
Чом тікаєш за хмари ти?
А до тебе дорога  нелегка,
Серед синьої німоти….
   Приспів:
Зіронько,моя ясная, зійди,
Я так хочу з тобою буть завжди,
Всюди квітне земля, весна іде
Лиш немає тебе ніде.
    Будь зі мною хоч квіткою зими,
    Хоч осінньою іскрою з пітьми,
    Я не хочу розлук, душе моя,               
    Бо стомився  втрачати  я..
 Зіронько моя..