Ты там, я тут

Наталья Атрохова
Ты там.
Я тут.
Виски ревут.
За долгий взгляд
Путь прямо в ад.
За смс
Вселился бес
В твою жену.
Хвала вину!
До дна бокал!
Маяк устал
Светить слепым
Путем иным
Идем ко дну.