Тiльки вперед!

Павленко Оксана
Це не сльози ,не плаче душа,
Просто прагне відродження в тиші,
Вже немає куди поспішать …
Все так просто – не буде простіше…

Запитання сховай – ще не час,
То не шепіт за спиною – вітер…
Це повторюється вже не раз –
Просто звикни прощати, терпіти.

Сила-слабкість – сховай терези,
Інші виміри та еталони.
Не чекай замість сонця – грози,
Не запрошуй дощі у долоні.

Кожну мить як останню лови,
І цінуй, і цілуй без упину!
Йди вперед, вір у краще, живи!
Поспішай, бо життя швидкоплинне…