Весна цвiте! О, як вона цвiте!.. укр

Лариса Геращенко
Весна цвіте! О, як вона цвіте!
Весні радіє серденько моє.
Якби могла – співала б я пісень
про темну нічку і яскравий день,
про чорні брови і вишневий сад,
про зорі в небі, що мов жар горять!
Але нема вже голосу – тому
«стояла я і слухала весну»…

Травень, 2014р.
("Стояла я і слухала весну"!- вірш Лесі Українки)
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
(Фоторабота автора)