Бержува ца чягъила

Салим Герейбеков
Бержува ца чягъила,
Камил кеп-кеп угьуле,
ХIуша шат даришара,
Жегой саримт дуруле.

Саримт гъалагле дарашар,
Урези хIабугьале.
Жеголе дурес урар,
Камил кепле угьале.

Кеп угьубил замайзе,
УркIилзелате дурис.
Ихти гъай дархахъиле,
Ца саримра бурис.