Вальс

Оксана Зоря
                Зоря О.С
               

         Лише в казці таке можливе,
         Те що діялось тими днями –
         Нас з тобою знайшло це диво –
         Наше сонце зійшло над нами!
Приспів:   Я без тебе, моє небо, –
                Наче пісня без крил.
                Я без тебе, моє сонце, –
                Корабель без вітрил
              Я для тебе, моє свято
              Назбираю пісень
              У полях, у морях,
              І в далеких краях
              На майбутній наш день!
         Ти вплітаєш  в життя малюнок,
         Свої  мрії, я  їх  читаю…
         Ми – двох душ небувалий трунок.
         Боже, як я тебе кохаю!
Приспів:    Я для тебе, моя доле
                Заквітчаю степи!
                Я для тебе, моє щастя
                Зупиню часу плин!
              Я для тебе, моє серце,
              Геть зиму  прожену.
              У гаї, у сади  ми підемо стрічать
              Разом нашу весну!
                2003