пастел1 бузкова

Виктор Берллин
тебе чекали, навіть,стіни кімнати
голуби, бузок і автомати
цукрової вати
як знати? як знати?

куди приїхати, щоб зостатись
куди летіти, щоб крила на волю
ці спогади на антресолях
треба швидко роздати

а ти прийшла - тихенька і проста
як злива від першого вдиху кита
для кожного з нас - дуже тендітна
немов голос у вищій точці зеніту

ми разом дивилися різні сни
гортали вулиці і двори
ти відчиняла холодні двері
у серце, у небо, у стелю

а потім - згорала до тла
бузкова - насичена і густа
обіймами і почуттями
лікуй нас і далі
своїми словами