пастел1 блакитна

Виктор Берллин
блакитна - як небо світанку
прямуєш проти вітру в негоду
шукати мелодій вроду
знаходиш себе і порожні фірянки

фіорди холодні океанно
не зводять з тебе очей
скільки ще потрібно ночей?
якщо кожна - як манна

південні сни чекають
вітру достатньо у волоссі
пісня - це афтер-паті
того що не відбулося

готуйся - і це станеться раптом
у кожного свої карти
у кожного свої рухи
блакитна - насичена вартою звуків
слухай