Осiннiй

Павленко Оксана
Кришталеве крило дощу
Розітнуло осіннє світання/
“Не пущу, не пущу, не пущу...”,–
Чув кленовий листок напрощання.
І здригнулись дерева сумні,
Та затихли сполохано- сонні
У хвилину, коли до землі
Доторкнулись кленові долоні.

2000 р.