Луна

Саблезубая Кошка
У моменти туги і печалі
У фантазіях чи уві снах
У хиткій зачарованій далі
Дивовижна лунає Луна.

Це таке незвичайне відлуння:
Відзеркалить воно залюбки
Не безглузді слова нерозумні,
А мої почуття і думки.

І все буде чудово, я знаю,
Неодмінно, бо десь на ланах
У хиткій зачарованій далі
Дивовижна лунає Луна.


*Луна - эхо (укр.)