Спробуй в1дчути тишу навкруги

Ксения Климчук
Спробуй відчути тишу навкруги,
Ковток повітря чистого вдихнути.
Бо навіть якщо в світі є боги,
Супроти них ми лиш звичайні люди.
Годинник знову трохи відстає.
Живу, як хочу, думаю, як вмію.
Змінити спробуй ти життя своє,
І відсвяткуємо з тобою цю подію.
Лиш не кажи: попереду життя.
Хто знає, скільки нам лишилось часу.
А оцієї тиші відчуття,
Мабуть, подібне тільки до екстазу.


Попробуй ощутить тишину вокруг.
Глоток воздуха чистого вдохнуть.
Ведь даже если в мире есть боги,
Против них мы обыкновенные люди.
Часы снова немного отстают.
Живу как хочу, думаю, как умею.
Попробуй изменить свою жизнь.
И отпразднуем с тобой это событие.
Только не говори, что жизнь впереди.
Кто знает, сколько у нас осталось времени.
А ощущение этой тишины,
Наверное, подобно только экстазу.