Вересень

Ксения Климчук
Вересневі квіти вже зів'яли,
Облетіли золотаві зорі.
Восени із неба вони впали
І скупались в золотавім морі.
А дощі у вересні холодні,
Сірими туманами спокуті.
Жарко так було напередодні,
А сьогодні стільки в дощу люті.
На асфальті він створив дзеркала,
Зазирнуло в них похмуре небо.
Так мені сьогодні сумно стало,
Бо так важко жити тут без тебе.


Сентябрьские цветы уже увяли,
Облетели золотые звезды.
Осенью они с неба упали,
Искупавшись в золотистом море.
А дожди в сентябре холодные,
Серыми туманами окутаны.
Жарко так было перед этим,
А сегодня столько у дождя злости.
На асфальте он создал зеркала,
Заглянуло в них хмурое небо.
Так мне сегодня грустно стало,
Ведь так трудно жить здесь без тебя.