Горячие сны

Леди Аэлирен
В гіперреальних

несамовито чуттєвих

як веселка, яскравих
снах

твоя Леді чекає на тебе.

Обіцяю цілувати, як востаннє

віддати всю себе,
до краплі

заповіла пристрасть шалену,

Пані Ніч

 на користь Кохання

до ранку я у твоїй владі


у полоні ницих бажань

фото с нета