Мечта - часть третья

Рита Александренко
МРІЯ ПРО ЩАСЛИВУ ТА ВІЛЬНУ УКРАЇНУ
 
 
Пишаюся тим, що я українець!   
Завжди щиро вірю в країну свою.
Одна Батьківщина - єдина і рідна,
Її усією душею люблю!   

Такої немає ніде в світі більше,
За неї щодня в серці Бога молю:
Дай сили зростати, і бути сильнішим,
Щоб ненька не відала більше жалю.

Вітчизну свою - нізащо не полишу,
У битві духовній стою до  кінця;
Пізнає земля наша спокій та тишу,
Сприймати не пізно уроки життя...

Події важкі ті, що сталися з нами               
Неначе грім з неба - розбудять від сну;
Відступництва шлях аби нам подолати 
В любові єднаєм молитв боротьбу. 
 
В квітучу мою Україну - я вірю,
Де сонце яскраве, й небес голубінь,
Де правда життя - у надії та мирі,
Де святість Законів - для всіх поколінь!

Пишаймося браття що ми українці!
Взиваймо до Бога за долю ясну:
За славну країну, яка без чужинців,
За вільну Вітчизну - щасливу, живу!



Травневі мрії, 2014р.


------------------

Пояснення:
Люди, які живуть в Україні, але зневажають цю чудову землю, а також все українське - це і є справжні чужинці; особливо небезпечні саме ті з них, що знаходяться при владі. Як правило, ці прибульці - вони нехтують всіма людськими моральними та Божими духовними Законами. Але, для Божих людей є справжній Закон згори, який передбачає повноцінне життя суспільства - це Закон Божий (книга Вихід 20:2-17). Моліться, друзі, за те, щоб і всі інші важливі вимоги Законодавця згідно Священого Писання стали основою нашого життя.



ВЕРУЮ В ВЕЧНУЮ ЛЮБОВЬ ГОСПОДА БОГА ИИСУСА ХРИСТА:
https://www.youtube.com/watch?v=77pL2wl_9g4